Mersin'de Evde Paketleme Adı Altında İş Bulma Vaadiyle Dolandırıcılık

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2023 - 21:22, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 1541+ kez okundu.
 

Mersin'de Evde Paketleme Adı Altında İş Bulma Vaadiyle Dolandırıcılık

kipler yaptıkları denetimler kapsamında, 'araç kiralama' bahanesiyle kapora alarak ve 'evde paketleme' adı altında para isteyerek birçok kişiyi dolandırdığını tespit etti. Gözaltına alınan 4 şüpheliden 1’i tutuklandı, diğerlerine ev hapsi cezası verildi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, bir bankanın, dolandırıcılık olaylarından elde edildiği düşünülen para trafiği ihbarıyla harekete geçti. Ekiplerin yaptığı operasyonda bankadan para çekmeye çalışan hesap sahibi M.Z.C., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Banka hesabı bloke edildi Hesapla ilgili inceleme yapan polis, araç kiralama bahanesiyle kapora alarak ve evde paketleme adı altında iş bulma vaadiyle birçok kez para aktarıldığını tespit etti. Hesaptaki 87 bin 500 lira bloke edildi. 3 kişi daha gözaltına alındı Şüpheli M.Z.C. ile bankaya geldiği belirlenen M.M.D., S.M. ve C.A. da yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden, dolandırıcılık olaylarını organize ettiği tespit edilen C.A. tutuklandı, diğer 3 kişi ise ev hapsi cezası aldı.
kipler yaptıkları denetimler kapsamında, 'araç kiralama' bahanesiyle kapora alarak ve 'evde paketleme' adı altında para isteyerek birçok kişiyi dolandırdığını tespit etti. Gözaltına alınan 4 şüpheliden 1’i tutuklandı, diğerlerine ev hapsi cezası verildi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, bir bankanın, dolandırıcılık olaylarından elde edildiği düşünülen para trafiği ihbarıyla harekete geçti.

Ekiplerin yaptığı operasyonda bankadan para çekmeye çalışan hesap sahibi M.Z.C., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Banka hesabı bloke edildi

Hesapla ilgili inceleme yapan polis, araç kiralama bahanesiyle kapora alarak ve evde paketleme adı altında iş bulma vaadiyle birçok kez para aktarıldığını tespit etti.

Hesaptaki 87 bin 500 lira bloke edildi.

3 kişi daha gözaltına alındı

Şüpheli M.Z.C. ile bankaya geldiği belirlenen M.M.D., S.M. ve C.A. da yakalandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden, dolandırıcılık olaylarını organize ettiği tespit edilen C.A. tutuklandı, diğer 3 kişi ise ev hapsi cezası aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.