Serada uyuşturucu operasyonu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.04.2004 - 09:03, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 985+ kez okundu.
 

Serada uyuşturucu operasyonu

Mersin Jandarma Komutanlığı'na bağlı Kaçakçılık ve İstihbarat Şube ekipleri, Kazanlı Beldesi Malaz mevkiindeki biber serasına operasyon düzenledi.

Operasyonda, 1.5 dönümlük arazi içerisindeki 19 bölmeli serada yaklaşık 3 bin kök dişi hintkeneviri yetiştirildiği tespit edildi. Mersin'de jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, bir serada yaklaşık 3 bin kök dişi hintkeneviri ele geçirilirken sera sahibi de gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren Mersin Jandarma Komutanlığı'na bağlı Kaçakçılık ve İstihbarat Şube ekipleri, Kazanlı Beldesi Malaz mevkiindeki biber serasına operasyon düzenledi. Operasyonda, 1.5 dönümlük arazi içerisindeki 19 bölmeli serada yaklaşık 3 bin kök dişi hintkeneviri yetiştirildiği tespit edildi. Olayla ilgili olarak, arazi sahibi C.Ü. (24) yakalanarak gözaltına alınırken, şahsın ilk sorgulamasında, uyuşturucuyu ağabeyi Ş.Ü.'ün komisyoncuya olan 3 milyar 500 milyon liralık borcu ile bankadan çektiği kredi borçlarını ödemek için yetiştirdiğini söylediği öğrenildi. Olayla ilgili tahkikat devam ederken, ele geçen uyuşturucu yakılarak imha edildi.
Mersin Jandarma Komutanlığı'na bağlı Kaçakçılık ve İstihbarat Şube ekipleri, Kazanlı Beldesi Malaz mevkiindeki biber serasına operasyon düzenledi.
Operasyonda, 1.5 dönümlük arazi içerisindeki 19 bölmeli serada yaklaşık 3 bin kök dişi hintkeneviri yetiştirildiği tespit edildi.

Mersin'de jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, bir serada yaklaşık 3 bin kök dişi hintkeneviri ele geçirilirken sera sahibi de gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren Mersin Jandarma Komutanlığı'na bağlı Kaçakçılık ve İstihbarat Şube ekipleri, Kazanlı Beldesi Malaz mevkiindeki biber serasına operasyon düzenledi.

Operasyonda, 1.5 dönümlük arazi içerisindeki 19 bölmeli serada yaklaşık 3 bin kök dişi hintkeneviri yetiştirildiği tespit edildi.

Olayla ilgili olarak, arazi sahibi C.Ü. (24) yakalanarak gözaltına alınırken, şahsın ilk sorgulamasında, uyuşturucuyu ağabeyi Ş.Ü.'ün komisyoncuya olan 3 milyar 500 milyon liralık borcu ile bankadan çektiği kredi borçlarını ödemek için yetiştirdiğini söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili tahkikat devam ederken, ele geçen uyuşturucu yakılarak imha edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.