Mersin'den Sondakika Haberlerinin Cep Telefonunuza Bildirim Olarak Gelmesini İster misiniz?

:

Yeni Türkiye Partisi Tarsus İlçe Başkanı M.Ünsal Köksal'ın Basın Açıklaması

"02/10/2004 tarihinde CHP Genel Başkanı Sn. Deniz Baykal'ın YTP Genel Merkezini ziyaretinde CHP"ne Katılım Daveti'nin Cevabı YTP Genel Başkanı İsmail Cem tarafından 03/10/2004 tarihinde verilmiş daha sonraki ilk YTP parti meclisi toplantısında CHP-YTP birleşmesinin gerekliliği kararı çıkmış ve 24/10/2004 tarihinde yapılan olağan üstü kurultay kararı ile YTP'nin CHP'ne katılması kararı alınmıştır.
Tarih: 26 Ekim 2004 Salı 08:54
Yeni Türkiye Partisi Tarsus İlçe Başkanı M.Ünsal Köksal'ın Basın Açıklaması
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Biz Yeni Türkiye Partililer, Türkiye'nin yenileşme ve gelişme sürecine bizlerin armağanı olan bir siyasal hareketi tarihe gömmek için değil, onu daha güçlü bir bütüne katarak, o bütünde hep birlikte tarih yazmak için katılımı kararı aldık.

Bu kararı, Türkiyemizin geleceğini; Cumhuriyetimizin esenliğini sosyal demokrasiyi geliştirme, eşitlik ve özgürlük ideallerimiz için aldık. Yeni Türkiye'liler, yürekli, özverili, inançlı bir mücadelenin sahibidir. Yeni Türkiye Partisi siyasetin onurlu, idealist birikimidir.

Biz bu birikimi şimdi daha çok verimli olacağı bir ortama taşımak için bu kararı aldık. Bu bizler için yeni bir başlangıçtır.

CHP ile bütünleşerek Türkiyemizin halkımız için daha uzun yıllar birlikte vereceğimiz mücadelenin, paylaşacağımız emeğin ve umudun başlangıcıdır.

Gelecek, yenileşerek bütünleşen sosyal demokrasinin olacaktır. Tarsus İlçe Örgütü olarak; kıymetli halkımıza, sivil toplum örgütlerine kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarına tüm kamu kurumlarına ve en önemlisi.

Siz sevgili basın camiasına ve onun saygıdeğer emekçilerine şahsım ve örgütüm adına bugüne kadar gösterdiğiniz ilgi ve samimiyetten dolayı çok teşekkür ederim" dedi.
Bu haber toplam 39 defa okunmuştur.
Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Mersin Radikal ©2017 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): -1