Berdan Barajı alanıda içme suyu ve tuvalet olmaması şaşırtıyor

MERSİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2004 - 10:09, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 1761+ kez okundu.
 

Berdan Barajı alanıda içme suyu ve tuvalet olmaması şaşırtıyor

Şehrimizde havaların sıcak olmasını fırsat bilen insanlar bir nebzede olsa serinleyebilmek için hafta sonunda Berdan Barajına akın ediyorlar.

DSİ Adana Bölge Müdürlüğüne bağlı olan ve aynı zamanda da Tarsus DSİ havzası içerisinde mesire alanı olarak kullanılmaya başlanılan Berdan Barajında ne hikmetse içecek ne su nede insanların ihtiyaçlarını giderebilecek bir tuvalet var. Piknikçiler, konu ile igili olarak düşüncelerini şu yönde belirttiler: "Havaların sıcaklığından kurtulabilmek ve serinlemek için Berdan Barajı havzasına piknik yapmaya gittiğimizde görüyoruz ki; burada ne bir tuvalet nede bir içme suyu için bir çeşme var. Su ve tuvalet olmadığı için oldukça zor durumda kalıyoruz. Bununla ilgili, yetkililerin, su ve tuvalet yaptırmasını istiyoruz. Yabancı turistlerinde uğrak yeri haline gelen Berdan Barajında böyle bir eksikliğin olmasınıda düşündürücüdür." dediler. Bunun yanısıra ise gençler, derinliği 10-15 metreyi bulan barajın üzerinden ölüm tehlikelerine aldırmadan suya atlamaları aileleri korkuturken; gençler ölümü hiçe sayarak baraj kapaklarının üzerine çıkıp kendilerini yaklaşık 5 metre derinliğindeki suya dalıyorlar.
Şehrimizde havaların sıcak olmasını fırsat bilen insanlar bir nebzede olsa serinleyebilmek için hafta sonunda Berdan Barajına akın ediyorlar.
DSİ Adana Bölge Müdürlüğüne bağlı olan ve aynı zamanda da Tarsus DSİ havzası içerisinde mesire alanı olarak kullanılmaya başlanılan Berdan Barajında ne hikmetse içecek ne su nede insanların ihtiyaçlarını giderebilecek bir tuvalet var.

Piknikçiler, konu ile igili olarak düşüncelerini şu yönde belirttiler: "Havaların sıcaklığından kurtulabilmek ve serinlemek için Berdan Barajı havzasına piknik yapmaya gittiğimizde görüyoruz ki; burada ne bir tuvalet nede bir içme suyu için bir çeşme var.

Su ve tuvalet olmadığı için oldukça zor durumda kalıyoruz. Bununla ilgili, yetkililerin, su ve tuvalet yaptırmasını istiyoruz.

Yabancı turistlerinde uğrak yeri haline gelen Berdan Barajında böyle bir eksikliğin olmasınıda düşündürücüdür." dediler.

Bunun yanısıra ise gençler, derinliği 10-15 metreyi bulan barajın üzerinden ölüm tehlikelerine aldırmadan suya atlamaları aileleri korkuturken; gençler ölümü hiçe sayarak baraj kapaklarının üzerine çıkıp kendilerini yaklaşık 5 metre derinliğindeki suya dalıyorlar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.