Çamlıyayla'daki fırtına elektriklerin kesilmesine neden oldu

Çamlıyayla (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2004 - 10:14, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 859+ kez okundu.
 

Çamlıyayla'daki fırtına elektriklerin kesilmesine neden oldu

Pazartesi günü Çamlıyayladaki fırtına elektriklerin kesilmesine neden oldu.

Pazartesi günü Çamlıyayla ilçesindeki şiddetli fırtına elektrik tellerinin kopmasına, bazı direklerinin devrilmesine neden oldu. İlçede bazı yerleşim yerlerine elektrik verilmedi. Tarsus Tedaş Müdürü Mehmet Irmak, konu ile ilgili olarak şunları söyledi: "Çamlıyayladaki fırtına nedeniyle arızalarımız çoğaldı. Bir ekibimiz çalışıyor. Gerekirse bir ekip daha kurarak Çamlıyayla'ya göndeririz. En kısa zamanda elektrikler verilecektir" dedi. Ulumeres semtinde Pazartesi gününden beri elektirk verilmiyordu ve dün akşama doğru elektrikler verildi.
Pazartesi günü Çamlıyayladaki fırtına elektriklerin kesilmesine neden oldu.
Pazartesi günü Çamlıyayla ilçesindeki şiddetli fırtına elektrik tellerinin kopmasına, bazı direklerinin devrilmesine neden oldu. İlçede bazı yerleşim yerlerine elektrik verilmedi.

Tarsus Tedaş Müdürü Mehmet Irmak, konu ile ilgili olarak şunları söyledi: "Çamlıyayladaki fırtına nedeniyle arızalarımız çoğaldı. Bir ekibimiz çalışıyor.

Gerekirse bir ekip daha kurarak Çamlıyayla'ya göndeririz. En kısa zamanda elektrikler verilecektir" dedi.

Ulumeres semtinde Pazartesi gününden beri elektirk verilmiyordu ve dün akşama doğru elektrikler verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.