Hatayspor, Bodrum FK maçı hazırlıklarına başladı

MERSİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2024 - 12:05, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 1909+ kez okundu.
 

Hatayspor, Bodrum FK maçı hazırlıklarına başladı

TRENDYOL SÜPER LİG'İN 6. HAFTASINDA MERSİN'DE BODRUMSPOR'U KONUK EDECEK OLAN HATAYSPOR, BU MAÇIN HAZIRLIKLARINA BAŞLADI.

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Mersin’de Bodrum FK’yı konuk edecek olan Hatayspor, bu maçın hazırlıklarına başladı. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan ve topladığı 2 puanla 18. sırada yer alan Hatayspor, Erdemli Atış Poligonu’nda yaptığı antrenmanla Mersin Stadyumu’nda oynayacağı Bodrum FK maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan ve 1 saat 15 dakika süren antrenmanda, Alanyaspor maçında 60 dakika ve üzeri süre alan futbolcular koşu yaparken, diğer futbolcular dar alan çalışması gerçekleştirdi.
TRENDYOL SÜPER LİG'İN 6. HAFTASINDA MERSİN'DE BODRUMSPOR'U KONUK EDECEK OLAN HATAYSPOR, BU MAÇIN HAZIRLIKLARINA BAŞLADI.

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Mersin’de Bodrum FK’yı konuk edecek olan Hatayspor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Ligde henüz galibiyeti bulunmayan ve topladığı 2 puanla 18. sırada yer alan Hatayspor, Erdemli Atış Poligonu’nda yaptığı antrenmanla Mersin Stadyumu’nda oynayacağı Bodrum FK maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan ve 1 saat 15 dakika süren antrenmanda, Alanyaspor maçında 60 dakika ve üzeri süre alan futbolcular koşu yaparken, diğer futbolcular dar alan çalışması gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.