Maserati Ghibli Hybrid ekimde Türkiye’de

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.06.2020 - 15:34, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 1450+ kez okundu.
 

Maserati Ghibli Hybrid ekimde Türkiye’de

İstanbul/Türkiye

Maserati Ghibli Hybrid ekimde Türkiye’de İSTANBUL (AA) - İtalyan lüks otomobil üreticisi Maserati, Avv. Giovanni Agnelli Fabrikası’nda 100 bin adetten fazla ürettiği Maserati Ghibli’nin hibrit versiyonunu hayata geçirmeye hazırlanıyor. Maserati'den yapılan açıklamada, Maserati Ghibli modelinin hibrit versiyonunun piyasaya sunulacağı kaydedildi. Maserati’nin modernizasyon yatırımının meyvelerinden olan çevreci Ghibli'nin, aynı zamanda markanın ürettiği ilk hibrit motorlu otomobil olacağı da belirtildi. Ghibli Hybrid, Maserati’nin Türkiye’deki tek temsilcisi olan Fer-Mas aracılığıyla Ekim ayında satışa sunulmasının planlandığı ifade edildi. Muhabir : Murat AslanYayınlayan : Cevat Kışlalı
İstanbul/Türkiye

Maserati Ghibli Hybrid ekimde Türkiye’de

İSTANBUL (AA) - İtalyan lüks otomobil üreticisi Maserati, Avv. Giovanni Agnelli Fabrikası’nda 100 bin adetten fazla ürettiği Maserati Ghibli’nin hibrit versiyonunu hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Maserati'den yapılan açıklamada, Maserati Ghibli modelinin hibrit versiyonunun piyasaya sunulacağı kaydedildi.

Maserati’nin modernizasyon yatırımının meyvelerinden olan çevreci Ghibli'nin, aynı zamanda markanın ürettiği ilk hibrit motorlu otomobil olacağı da belirtildi.

Ghibli Hybrid, Maserati’nin Türkiye’deki tek temsilcisi olan Fer-Mas aracılığıyla Ekim ayında satışa sunulmasının planlandığı ifade edildi.


Muhabir : Murat Aslan
Yayınlayan : Cevat Kışlalı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.