MATSO, üyeleri için kriz masası oluşturdu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2020 - 19:56, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 1293+ kez okundu.
 

MATSO, üyeleri için kriz masası oluşturdu

Antalya/Türkiye

MATSO, üyeleri için kriz masası oluşturdu ANTALYA (AA) - Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan olumsuzluklarla ilgili üyelerinden gelen sorun, talep ve çözüm önerilerini TOBB ve ilgili kurumlara iletmek amacıyla kriz masası oluşturdu. MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, salgının başlamasının ardından üyelerden gelen çok sayıda sorun, talep ve çözüm önerilerini TOBB ve ilgili kurumlara ilettiklerini söyledi. Boztaş, "Üyelerimiz sorunlarını ve taleplerini korona@matso.org.tr mail adresi ile 05306503640 veya 05303210656 whatsapp hatlarımıza 7 gün 24 saat iletebilirler. Yazıların sade, kısa, açık ve net olması, gönderici bilgilerinin bulunması ve mümkünse ilgili makamın zikredilmesi hızlı çözüm alınması açısından son derece önemlidir." dedi. Üyelerden gelen sorun, talep ve çözüm önerilerin bazılarının ilgili kurumlar tarafından çözüldüğünü, bazılarının da çözülmesini beklediklerini kaydeden Boztaş, konuyla ilgili internet sitelerinde de bir buton açtıklarını bildirdi.Muhabir : Fatih HepokurYayınlayan : Ömer Süt
Antalya/Türkiye

MATSO, üyeleri için kriz masası oluşturdu

ANTALYA (AA) - Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan olumsuzluklarla ilgili üyelerinden gelen sorun, talep ve çözüm önerilerini TOBB ve ilgili kurumlara iletmek amacıyla kriz masası oluşturdu.

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, salgının başlamasının ardından üyelerden gelen çok sayıda sorun, talep ve çözüm önerilerini TOBB ve ilgili kurumlara ilettiklerini söyledi.

Boztaş, "Üyelerimiz sorunlarını ve taleplerini korona@matso.org.tr mail adresi ile 05306503640 veya 05303210656 whatsapp hatlarımıza 7 gün 24 saat iletebilirler. Yazıların sade, kısa, açık ve net olması, gönderici bilgilerinin bulunması ve mümkünse ilgili makamın zikredilmesi hızlı çözüm alınması açısından son derece önemlidir." dedi.

Üyelerden gelen sorun, talep ve çözüm önerilerin bazılarının ilgili kurumlar tarafından çözüldüğünü, bazılarının da çözülmesini beklediklerini kaydeden Boztaş, konuyla ilgili internet sitelerinde de bir buton açtıklarını bildirdi.

Muhabir : Fatih Hepokur
Yayınlayan : Ömer Süt

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.