Mersin Polisinden Deaş’a Operasyon

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.03.2023 - 12:07, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 2045+ kez okundu.
 

Mersin Polisinden Deaş’a Operasyon

 Mersin'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon başlatıldı. 8 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilirken, adreslerde aramalar devam ediyor.

Mersin'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon başlatıldı. 8 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilirken, adreslerde aramalar devam ediyor. Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü olarak DEAŞ terör örgütü mensuplarının eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi yönelik olarak yapılan çalışma kapsamında; DEAŞ terör örgütü içerisinde sözde istihbarat ve lojistik yapılanması içerisinde sorumlu düzeyde bulunan, çatışma bölgelerinde silahlı olarak faaliyette bulunduğu tespit edilen ve gönüllü geri dönüş kapsamında ülkemizden ayrılıp yasa dışı yollardan tekrardan ülkemize girip örgüte elaman kazandırma arayışında olan (A.S.), (M.A.), (A.A.), (O.A.), (S.M.), (A.K.İ.), (A.A.K.), (O.A.A.), olmak üzere toplamda (8) şüphelinin yakalanmasına yönelik dron destekli ve Özel Harekat polislerinin de katıldığı eş zamanlı operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda (8) şüpheli şahıs ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.
 Mersin'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon başlatıldı. 8 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilirken, adreslerde aramalar devam ediyor.

Mersin'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon başlatıldı. 8 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilirken, adreslerde aramalar devam ediyor.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü olarak DEAŞ terör örgütü mensuplarının eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi yönelik olarak yapılan çalışma kapsamında;

DEAŞ terör örgütü içerisinde sözde istihbarat ve lojistik yapılanması içerisinde sorumlu düzeyde bulunan, çatışma bölgelerinde silahlı olarak faaliyette bulunduğu tespit edilen ve gönüllü geri dönüş kapsamında ülkemizden ayrılıp yasa dışı yollardan tekrardan ülkemize girip örgüte elaman kazandırma arayışında olan (A.S.), (M.A.), (A.A.), (O.A.), (S.M.), (A.K.İ.), (A.A.K.), (O.A.A.), olmak üzere toplamda (8) şüphelinin yakalanmasına yönelik dron destekli ve Özel Harekat polislerinin de katıldığı eş zamanlı operasyon yapıldı.

Yapılan operasyonda (8) şüpheli şahıs ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.