Mersin Silifke'de Deprem Meydana Geldi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.08.2019 - 18:46, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 2118+ kez okundu.
 

Mersin Silifke'de Deprem Meydana Geldi

Silifke'de deprem oldu

Kandilli Rasathanesi’nden yapılan açıklamaya göre Mersin'in Silifke İlçesi'ne bağlı Akdere mahallesinde bugün  bir deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan açıklamaya göre, Silifke Akdere mahallesinde bugün saat 11.37'da Richter ölçeğine göre 1.6 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Depremin Merkez üssünün Silifke'nin Akdere mahallesi olduğu ve depremin yüzeyde gerçekleştiği kaydedildi. Hafif şiddetteki deprem mahalle sakinleri tarafından hissedildi.
Silifke'de deprem oldu
Kandilli Rasathanesi’nden yapılan açıklamaya göre Mersin'in Silifke İlçesi'ne bağlı Akdere mahallesinde bugün  bir deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan açıklamaya göre, Silifke Akdere mahallesinde bugün saat 11.37'da Richter ölçeğine göre 1.6 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti.

Depremin Merkez üssünün Silifke'nin Akdere mahallesi olduğu ve depremin yüzeyde gerçekleştiği kaydedildi.

Hafif şiddetteki deprem mahalle sakinleri tarafından hissedildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.