Mersin Tarsus'ta Metil Alkol Zehirlenmesi

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2019 - 23:38, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 1426+ kez okundu.
 

Mersin Tarsus'ta Metil Alkol Zehirlenmesi

Metil alkol kabusu sürüyor.

Mersin'in Tarsus ilçesinde metil alkol içerek zehirlendiği iddia edilen 1 kişi tedavi altına alındı. Alınan bilgiye göre, Tarsus ilçesine bağlı Boğazpınar Mahallesi'nde yaşayan 57 yaşındaki D.S., aniden rahatsızlanarak Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste ilk sağlık kontrolü yapılan D.S.'nin 3 gün önce aldığı alkol nedeni ile yaşadığı görme ve bilinç kaybının, metil alkol zehirlenmesi bulguları olduğu şüphesi ile D.S. yoğun bakıma alındı. Durumunun kritik olduğu bildirilen D.S.'nin tedavisi sürerken jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. Geçtiğimiz ay Mersin, Niğde ve Osmaniye'de 22 kişi metil alkol zehirlenmesi sonucu yaşamını yitirmişti.
Metil alkol kabusu sürüyor.
Mersin'in Tarsus ilçesinde metil alkol içerek zehirlendiği iddia edilen 1 kişi tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Tarsus ilçesine bağlı Boğazpınar Mahallesi'nde yaşayan 57 yaşındaki D.S., aniden rahatsızlanarak Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Acil serviste ilk sağlık kontrolü yapılan D.S.'nin 3 gün önce aldığı alkol nedeni ile yaşadığı görme ve bilinç kaybının, metil alkol zehirlenmesi bulguları olduğu şüphesi ile D.S. yoğun bakıma alındı.

Durumunun kritik olduğu bildirilen D.S.'nin tedavisi sürerken jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Geçtiğimiz ay Mersin, Niğde ve Osmaniye'de 22 kişi metil alkol zehirlenmesi sonucu yaşamını yitirmişti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.