Mersin ve Tarsus sahilinde 5'i Türk 3'ü yabancı bayraklı toplam 8 adet batık gemi bulunuyor
MERSİN
(İHA) - İhlas Haber Ajansı |
30.09.2004 - 09:07, Güncelleme:
01.01.1970 - 02:00 1675+ kez okundu.
Mersin ve Tarsus sahilinde 5'i Türk 3'ü yabancı bayraklı toplam 8 adet batık gemi bulunuyor
Battığı yerde kalıyor…..Mersin sahilinde 5'i Türk 3'ü yabancı bayraklı toplam 8 adet batık gemi bulunuyor. Sahipleri ise batığı çıkarmanın maliyetinin yüksek olduğu için battığı yerde bırakıyor.
Battığı yerde kalıyor…..Mersin sahilinde 5'i Türk 3'ü yabancı bayraklı toplam 8 adet batık gemi bulunuyor. Sahipleri ise batığı çıkarmanın maliyetinin yüksek olduğu için battığı yerde bırakıyor. Batık geminin su yüzüne çıkarılması yüksek maliyet gerektirdiği için denizde yarattığı kirlilik dikkate alınmadan su altında bırakılıyor. Uzmanlar batığın su yüzüne çıkarıldıktan sonra hurda demir olarak satılacağı için sahiplerinin ilgilenmediğini söylüyorlar. Batan veya karaya oturup büyük oranda hasar gören geminin yükü değerliyse sadece yükün kurtarılması için çalışma yapılıyor. "ARDA-2" : Türk bayraklı tanker. Tarsus'un Kulak Köyü Sahili'nde 06.04.2004 tarihinde karaya oturdu. Mersin'de ilki "Mehmet Celal Mavi" olmak üzere aralarında insan kaçakçılığı suçuna karıştığı tespit edilen Bolivya Bayraklı "Soula" gemisinin de bulunduğu 8 adet batık gemi bulunuyor.
Battığı yerde kalıyor…..Mersin sahilinde 5'i Türk 3'ü yabancı bayraklı toplam 8 adet batık gemi bulunuyor. Sahipleri ise batığı çıkarmanın maliyetinin yüksek olduğu için battığı yerde bırakıyor.
Battığı yerde kalıyor…..Mersin sahilinde 5'i Türk 3'ü yabancı bayraklı toplam 8 adet batık gemi bulunuyor. Sahipleri ise batığı çıkarmanın maliyetinin yüksek olduğu için battığı yerde bırakıyor.Batık geminin su yüzüne çıkarılması yüksek maliyet gerektirdiği için denizde yarattığı kirlilik dikkate alınmadan su altında bırakılıyor.
Uzmanlar batığın su yüzüne çıkarıldıktan sonra hurda demir olarak satılacağı için sahiplerinin ilgilenmediğini söylüyorlar. Batan veya karaya oturup büyük oranda hasar gören geminin yükü değerliyse sadece yükün kurtarılması için çalışma yapılıyor.
"ARDA-2" : Türk bayraklı tanker. Tarsus'un Kulak Köyü Sahili'nde 06.04.2004 tarihinde karaya oturdu.
Mersin'de ilki "Mehmet Celal Mavi" olmak üzere aralarında insan kaçakçılığı suçuna karıştığı tespit edilen Bolivya Bayraklı "Soula" gemisinin de bulunduğu 8 adet batık gemi bulunuyor.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) ve diğer ajanslar tarafından eklenen tüm haberler, sitemizin editörlerinin müdahalesi olmadan ajans kanallarından çekilmektedir. Bu haberlerde yer alan hukuki muhataplar haberi geçen ajanslar olup sitemizin hiç bir editörü sorumlu tutulamaz...
Habere ifade bırak !
Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
