Mersin'de 19 Mayıs'ta Sahil Güvenlik Botu Halkın Ziyaretine Açılacak

MERSİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.05.2019 - 15:20, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 858+ kez okundu.
 

Mersin'de 19 Mayıs'ta Sahil Güvenlik Botu Halkın Ziyaretine Açılacak

 Mersin Valiliği'nden yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamaya göre, "19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 19 Mayıs 2019 tarihinde saat 11:00-18:00 saatleri arasında Mersin Marina’da Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı’na bağlı Sahil Güvenlik Botunun halkın ziyaretine açılacağı kaydedildi. Vatandaşların sahil güvenlik botunu ziyaret edebilecekleri belirtildi.  
 Mersin Valiliği'nden yazılı bir açıklama yapıldı.

Açıklamaya göre, "19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 19 Mayıs 2019 tarihinde saat 11:00-18:00 saatleri arasında Mersin Marina’da Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı’na bağlı Sahil Güvenlik Botunun halkın ziyaretine açılacağı kaydedildi.

Vatandaşların sahil güvenlik botunu ziyaret edebilecekleri belirtildi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.