Mersin'de Fren Yerine Gaza Basan Sürücü Faciaya Neden Oluyordu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.07.2019 - 17:34, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 888+ kez okundu.
 

Mersin'de Fren Yerine Gaza Basan Sürücü Faciaya Neden Oluyordu

Mersin'de bir sürücü fren yerine gaza basında, bir evin duvarına çarptı. Araç duvarı yıkarak içeri girdi.

Olay Akdeniz ilçesine bağlı Bahçe Mahallesi 128. Caddede bulunan bir evde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.Y. idaresindeki 33 AAT 194 plakalı araç sürücüsünün fren yerine gaza basması sonucu üç katlı binanın bahçe duvarını ve sonrasında da zemin katta bulunan evin duvarını yıkarak evin salonuna girdi. Araç sürücü M.Y.'nin hafif yaralandı kazada salonda kimsenin olmaması büyük bir facianın önüne geçti. Olay yerine gelen Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, yetkililerin olay yeri incelemesinin ardından aracı çekici yardımıyla evin salonunda çıkardı. Kazayla ilgili soruşturma başlattıldı.
Mersin'de bir sürücü fren yerine gaza basında, bir evin duvarına çarptı. Araç duvarı yıkarak içeri girdi.
Olay Akdeniz ilçesine bağlı Bahçe Mahallesi 128. Caddede bulunan bir evde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, M.Y. idaresindeki 33 AAT 194 plakalı araç sürücüsünün fren yerine gaza basması sonucu üç katlı binanın bahçe duvarını ve sonrasında da zemin katta bulunan evin duvarını yıkarak evin salonuna girdi.

Araç sürücü M.Y.'nin hafif yaralandı kazada salonda kimsenin olmaması büyük bir facianın önüne geçti.

Olay yerine gelen Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, yetkililerin olay yeri incelemesinin ardından aracı çekici yardımıyla evin salonunda çıkardı.

Kazayla ilgili soruşturma başlattıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.