Mersin'de ş güvenliğini hiçe saydı, cambazlık yaptı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2018 - 23:03, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 1465+ kez okundu.
 

Mersin'de ş güvenliğini hiçe saydı, cambazlık yaptı

Mersin’de bir binanın damında çalışan işçilerin canlarını hiçe sayarak çalışması görenleri şaşırttı. Bir binanın damında güneş enerjileriyle uğraşan işçilerden biri, kendini enerji sistemine bağlayarak eğimli bir çinkonun üzerinden aşağıya inmeye çalışıyor. Bu sırada gördüğü manzaraya şaşıran karşı binadaki biri tarafından görüntülenen işçi, adeta cambazlık yaparak çalıştı.  
Mersin’de bir binanın damında çalışan işçilerin canlarını hiçe sayarak çalışması görenleri şaşırttı.

Bir binanın damında güneş enerjileriyle uğraşan işçilerden biri, kendini enerji sistemine bağlayarak eğimli bir çinkonun üzerinden aşağıya inmeye çalışıyor.

Bu sırada gördüğü manzaraya şaşıran karşı binadaki biri tarafından görüntülenen işçi, adeta cambazlık yaparak çalıştı.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.