Motosiklet gruplarından Hatay'daki şehit ailelerine ziyaret

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2020 - 16:50, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 1966+ kez okundu.
 

Motosiklet gruplarından Hatay'daki şehit ailelerine ziyaret

Hatay/Türkiye

Motosiklet gruplarından Hatay'daki şehit ailelerine ziyaret HATAY(AA) - Motosiklet tutkunları, İdlib kentinde rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit olan askerlerin Hatay'daki yakınlarını ziyaret etti. Hatay ve çevre illerden gelen 50 motosikletli, polis ve jandarma kontrolünde, şehir merkezinde Mehmetçiğe destek turu attı.Turun ardından katılımcılar, şehitler Uzman Onbaşı Emin Yıldırım, Astsubay Muhammed Ali Özer ve Teğmen Mustafa Bayrakdar'ın ailelerine başsağlığı diledi. Hatay Motosiklet Kulübü Başkan Yardımcısı Aynur Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ailelerin acılarını bir nebze de olsa hafifletmek için taziye ziyaretinde bulunduklarını belirterek, ailelere yönelik ziyaretleri sık sık yapacaklarını söyledi.Motosikletlilerden Ufuk Mısırlı da şehitlerden Özer ile bir dönem beraber görev yaptıkları için ziyaretin kendisi için çok anlamlı olduğunu ifade ederek, "Bir dostu, bir devresi olarak ailesine ve kendisine son görevimi teşkil ettim." dedi. Muhabir : Ozan EfeoğluYayınlayan : İlknur Yurdakul
Hatay/Türkiye

Motosiklet gruplarından Hatay'daki şehit ailelerine ziyaret

HATAY(AA) - Motosiklet tutkunları, İdlib kentinde rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit olan askerlerin Hatay'daki yakınlarını ziyaret etti.

Hatay ve çevre illerden gelen 50 motosikletli, polis ve jandarma kontrolünde, şehir merkezinde Mehmetçiğe destek turu attı.

Turun ardından katılımcılar, şehitler Uzman Onbaşı Emin Yıldırım, Astsubay Muhammed Ali Özer ve Teğmen Mustafa Bayrakdar'ın ailelerine başsağlığı diledi.

Hatay Motosiklet Kulübü Başkan Yardımcısı Aynur Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ailelerin acılarını bir nebze de olsa hafifletmek için taziye ziyaretinde bulunduklarını belirterek, ailelere yönelik ziyaretleri sık sık yapacaklarını söyledi.

Motosikletlilerden Ufuk Mısırlı da şehitlerden Özer ile bir dönem beraber görev yaptıkları için ziyaretin kendisi için çok anlamlı olduğunu ifade ederek, "Bir dostu, bir devresi olarak ailesine ve kendisine son görevimi teşkil ettim." dedi.


Muhabir : Ozan Efeoğlu
Yayınlayan : İlknur Yurdakul

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.