Şehir Stadyumum kapalı tribünü için 750 Milyar para çıkartıldı

Tarsus (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2004 - 11:01, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 849+ kez okundu.
 

Şehir Stadyumum kapalı tribünü için 750 Milyar para çıkartıldı

Şehir Stadyumum kapalı tribünün yapımı için ödenek gönderildi.

Tarsus Şehir Stadyumunun yıkılan kapalı tribünün yeniden yapılması için 750 Milyar ödenek gönderildiği bildirildi. AK Parti Millitvekilli Saffet Benli'nin verdiği bilgiye göre, gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün 2004 Mali Yılı Bütçesi kapsamanıda "Büyük Onarım" ödenekleri adı altında Tarsus Şehir Stadyumunun kapalı tribünün yeniden yapımı için 750 Milyar TL para gönderildiği belirtildi.
Şehir Stadyumum kapalı tribünün yapımı için ödenek gönderildi.
Tarsus Şehir Stadyumunun yıkılan kapalı tribünün yeniden yapılması için 750 Milyar ödenek gönderildiği bildirildi.

AK Parti Millitvekilli Saffet Benli'nin verdiği bilgiye göre, gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün 2004 Mali Yılı Bütçesi kapsamanıda "Büyük Onarım" ödenekleri adı altında Tarsus Şehir Stadyumunun kapalı tribünün yeniden yapımı için 750 Milyar TL para gönderildiği belirtildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.