Sivas'ta diri diri yakılan canlar, mezhep ayrımı bilmezlerdi

MERSİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.07.2004 - 09:07, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 1606+ kez okundu.
 

Sivas'ta diri diri yakılan canlar, mezhep ayrımı bilmezlerdi

ÖDP Tarsus İlçe yöneticiler, Sivas'ta yakılan, 33 aydın insan değil, ülkenin geleceği olduğunu belirttiler.

ÖDP Tarsus İlçe örgütü konu ile ilgili yayınladıkları basın bülteninde şu görüşlere yer verdiler: "Nasıl unutabiliriz ki!.. 33 tane can diri diri yandı. Yanmadı!.. Karanlık güçlerce şeriat yanlılarınca diri diri yakıldı 2 Temmuz 1993 günü. Onlar yani Sivas'ta diri diri yakılan canlar mezhep ayrımı bilmezlerdi. Dini ayrımı bilmezlerdi. Aralarında dini kökenleri birbirinden farklı inisanlar vardı. Onları birbirlerin baağlayan sevgi bağlarıydı. ancak insanlık düşmanı, sevgi düşmanı şeriatçı, gerici, bağnaz inançlılar 33 CAN'ı sevemediler. İçlerinde sindiremediler O SEVGİ DOLU İNSANLARI. 2 Temmuz Sivas katliamının arkasında olanlar, ona güç verenler şeriata özlem duyan yobazlardır.Onlar gözü dönmüş şeriat özlemcileridir, onlar katillerdir. Bir kez daha Sivas katliamını ve katillerini nefretle kınıyor böyle bir katliamın bir daha yaşanmamasını diliyoruz" dediler.
ÖDP Tarsus İlçe yöneticiler, Sivas'ta yakılan, 33 aydın insan değil, ülkenin geleceği olduğunu belirttiler.
ÖDP Tarsus İlçe örgütü konu ile ilgili yayınladıkları basın bülteninde şu görüşlere yer verdiler: "Nasıl unutabiliriz ki!.. 33 tane can diri diri yandı. Yanmadı!..

Karanlık güçlerce şeriat yanlılarınca diri diri yakıldı 2 Temmuz 1993 günü. Onlar yani Sivas'ta diri diri yakılan canlar mezhep ayrımı bilmezlerdi. Dini ayrımı bilmezlerdi.

Aralarında dini kökenleri birbirinden farklı inisanlar vardı. Onları birbirlerin baağlayan sevgi bağlarıydı. ancak insanlık düşmanı, sevgi düşmanı şeriatçı, gerici, bağnaz inançlılar 33 CAN'ı sevemediler. İçlerinde sindiremediler

O SEVGİ DOLU İNSANLARI.

2 Temmuz Sivas katliamının arkasında olanlar, ona güç verenler şeriata özlem duyan yobazlardır.Onlar gözü dönmüş şeriat özlemcileridir, onlar katillerdir.

Bir kez daha Sivas katliamını ve katillerini nefretle kınıyor böyle bir katliamın bir daha yaşanmamasını diliyoruz" dediler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.