Tarsus Meslek Yüksek okulunda bahar şenliği yapıldı

Tarsus (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.05.2004 - 10:06, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 920+ kez okundu.
 

Tarsus Meslek Yüksek okulunda bahar şenliği yapıldı

Mersin Üniversitesine bağlı Tarsus Meslek Yüksek Okulu, bahar şenliği coşkulu bir şekilde kutlandı.

Mersin Üniversitesine bağlı Tarsus Meslek Yüksek Okulu, bahar şenliği coşkulu bir şekilde kutlandı. Dün öğrenciler, yıl sonu yorgunluğunu düzenlenen bahar şenliği ile gidermeye çalışırkan; Moda ve Konfeksiyon bölümü öğrenciler ise gerçekleştirdikleri defilede sergiledikleri gelinlik ve diğer kıyafetleri taşımada profesyonel mankenleri aratmadılar. Defilede abiyeler ve günlük kıyafetlerin sunumundan sonra gelinlikler ve damatlık elbiseleri sergilenmesi ise izleyenler tarafından büyük alkış aldı. Okul bahçesinde düzenlenen defilenin ardından öğrenciler, canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlenme fırsatı buldular.
Mersin Üniversitesine bağlı Tarsus Meslek Yüksek Okulu, bahar şenliği coşkulu bir şekilde kutlandı.
Mersin Üniversitesine bağlı Tarsus Meslek Yüksek Okulu, bahar şenliği coşkulu bir şekilde kutlandı.

Dün öğrenciler, yıl sonu yorgunluğunu düzenlenen bahar şenliği ile gidermeye çalışırkan; Moda ve Konfeksiyon bölümü öğrenciler ise gerçekleştirdikleri defilede sergiledikleri gelinlik ve diğer kıyafetleri taşımada profesyonel mankenleri aratmadılar.

Defilede abiyeler ve günlük kıyafetlerin sunumundan sonra gelinlikler ve damatlık elbiseleri sergilenmesi ise izleyenler tarafından büyük alkış aldı.

Okul bahçesinde düzenlenen defilenin ardından öğrenciler, canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlenme fırsatı buldular.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.