Tarsus'ta 1 Çocuk Boğularak Hayatını Kaybetti

MERSİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.06.2004 - 09:33, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 1225+ kez okundu.
 

Tarsus'ta 1 Çocuk Boğularak Hayatını Kaybetti

Yaz sıcaklarının başlaması birlikte özellikle sulama kanallarında plajları aratmayacak görüntülerin çocuklar tarafından sergilenmesi üzücü olayları da beraberinde getiriyor.

Özellikle duyarsız ailelerin ihmalkarlığı neticesinde küçük yaştaki çocukların sulama kanallarında serinlemek istekleri, yine ölümlere sebep olurken ateş düştüğü yeri yakıyor. Tarsus'ta Bağlar Mahallesi ile Mithatpaşa mahallesi arasında geçen DSİ sulama kanalına serinlemek isteyen Ahmet Altun sulama kanalında sağ çıkamayarak boğuldu. Serinlemek için sulama kanalına Bağlar mahallesi mevkiinden girdiği sanılan ve sulara gömülen talihsiz çocuk suya girdiği yerden 500 metre ilerde Gazipaşa mahallesinde görüldü. Sulama kanalı yanından geçen bir vatandaşın su içerisindeki cesedi farkederek durumu emniyet güçlerine bildirmesiyle olay yerine gelen polisler ve Tarsus Belediyesi Arama ve Kurtarma ekipleri uzun süre su içerisinde boğulmuş şekilde bekleyen cesedi sudan çıkardılar. Olayla ilgili tahkikat devam etmektedir.
Yaz sıcaklarının başlaması birlikte özellikle sulama kanallarında plajları aratmayacak görüntülerin çocuklar tarafından sergilenmesi üzücü olayları da beraberinde getiriyor.
Özellikle duyarsız ailelerin ihmalkarlığı neticesinde küçük yaştaki çocukların sulama kanallarında serinlemek istekleri, yine ölümlere sebep olurken ateş düştüğü yeri yakıyor.

Tarsus'ta Bağlar Mahallesi ile Mithatpaşa mahallesi arasında geçen DSİ sulama kanalına serinlemek isteyen Ahmet Altun sulama kanalında sağ çıkamayarak boğuldu.

Serinlemek için sulama kanalına Bağlar mahallesi mevkiinden girdiği sanılan ve sulara gömülen talihsiz çocuk suya girdiği yerden 500 metre ilerde Gazipaşa mahallesinde görüldü.

Sulama kanalı yanından geçen bir vatandaşın su içerisindeki cesedi farkederek durumu emniyet güçlerine bildirmesiyle olay yerine gelen polisler ve Tarsus Belediyesi Arama ve Kurtarma ekipleri uzun süre su içerisinde boğulmuş şekilde bekleyen cesedi sudan çıkardılar.

Olayla ilgili tahkikat devam etmektedir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.