Tedaş Tarsus İşletme Müdürü Mehmet Irmak'tan Kaçak Elektrik Açıklaması

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.08.2004 - 10:27, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 2116+ kez okundu.
 

Tedaş Tarsus İşletme Müdürü Mehmet Irmak'tan Kaçak Elektrik Açıklaması

Tedaş Tarsus İşletme Müdürü Mehmet Irmak, 2002 Haziran ayından 2004 yılı Haziran ayına kadar 5850 kaçak elektrik kullanan abone yakalandığını söyledi.

Tedaş tarsus İşletme Müdürü Mehmet Irmak, 2002 Haziran ayından 2004 yılı Haziran ayına kadar 5850 kaçak elektriki kullanan abone yakalandığını söyledi. Tedaş İşletme Müdürü Mehmet Irmak, şunları söyledi:"Ben Mersin Tedaş İşletme Müessese Müdürlüğümünün ne yaptığını bilemem kaçak yakaladığımız şahısların da isimini kimseye söyleyemem önemli olan yapılan icraatlarımız. Ben size daha çarpıcı bilgi vereyim" dedi. Ve Irmak şu bilgileri verdi."2002 Haziran ayından 2004 Haziran ayına kadar geçen sürede 5850 Tedaş abonesi. Bu sadece Tarsus'ta kaçak elektrik kullanan kişi yakalandı. Bunlara 2 Trilyon liraya yakın ceza kesildi. Bu cezanın % 75 cezalarını ödedi. Geriye kalan %25 abonede ödemeleri için takipte "diyen Tedaş Tarsus İşletme Müdürü Mehmet Irmak, sözlerini şu şekilde sürdürdü."İki yıl zarfında 10 bin Eski Saat, çeşitli nedenlerden dolayı değiştirildi. Değiştrilen bu saatlerin 3 bini yeni elektronik saatler, geriye kalanları yakacak ton dolayı yada çok eskidiğinden dolayı değiştirilmiştir.Kaçak elektrik kullanan %55 iken Tedaş Tarsus İşletme Müdürlüğümüzün sıkı takibi neticesi bu oran %18'lere kadar gerilemiştir. Takip ve kontrollerimiz aynı hızla devam edecektir, benim halkımızdan isteğim ve Tedaş Müesse Müdürlüğünün kanuni emri vatandaşlar oturdukları evlerin saatlerini kendi üzerlerine yaptırsınlar. Aksi takdirde cezai işleme tabi olurlar. Abonenin evdeki oturan kişilerin üzerine olması kanunu zorunluluktur. Abonelerimizin mağdur olmaları için kurallara uymasını istiyoruz." dedi.
Tedaş Tarsus İşletme Müdürü Mehmet Irmak, 2002 Haziran ayından 2004 yılı Haziran ayına kadar 5850 kaçak elektrik kullanan abone yakalandığını söyledi.
Tedaş tarsus İşletme Müdürü Mehmet Irmak, 2002 Haziran ayından 2004 yılı Haziran ayına kadar 5850 kaçak elektriki kullanan abone yakalandığını söyledi.

Tedaş İşletme Müdürü Mehmet Irmak, şunları söyledi:"Ben Mersin Tedaş İşletme Müessese Müdürlüğümünün ne yaptığını bilemem kaçak yakaladığımız şahısların da isimini kimseye söyleyemem önemli olan yapılan icraatlarımız. Ben size daha çarpıcı bilgi vereyim" dedi.

Ve Irmak şu bilgileri verdi."2002 Haziran ayından 2004 Haziran ayına kadar geçen sürede 5850 Tedaş abonesi. Bu sadece Tarsus'ta kaçak elektrik kullanan kişi yakalandı. Bunlara 2 Trilyon liraya yakın ceza kesildi. Bu cezanın % 75 cezalarını ödedi.

Geriye kalan %25 abonede ödemeleri için takipte "diyen Tedaş Tarsus İşletme Müdürü Mehmet Irmak, sözlerini şu şekilde sürdürdü."İki yıl zarfında 10 bin Eski Saat, çeşitli nedenlerden dolayı değiştirildi.

Değiştrilen bu saatlerin 3 bini yeni elektronik saatler, geriye kalanları yakacak ton dolayı yada çok eskidiğinden dolayı değiştirilmiştir.Kaçak elektrik kullanan %55 iken Tedaş Tarsus İşletme Müdürlüğümüzün sıkı takibi neticesi bu oran %18'lere kadar gerilemiştir.

Takip ve kontrollerimiz aynı hızla devam edecektir, benim halkımızdan isteğim ve Tedaş Müesse Müdürlüğünün kanuni emri vatandaşlar oturdukları evlerin saatlerini kendi üzerlerine yaptırsınlar.

Aksi takdirde cezai işleme tabi olurlar. Abonenin evdeki oturan kişilerin üzerine olması kanunu zorunluluktur. Abonelerimizin mağdur olmaları için kurallara uymasını istiyoruz." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.